Ο μάστορας ψήνει αριστοτεχνικά τα πιο φρέσκα ψάρια του Πειραιά, απελευθερώνοντας την πεμπτουσία της θάλασσας στον ουρανίσκο.
Ένα γραφικό στέκι για τσίπουρο και μεζέ στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Μια μικρή ταβέρνα με μεγάλη φήμη στη συνοικία των Καμινίων στον Πειραιά.
1.100 είδη μπαχαρικών, τσάγια, όσπρια, ακόμη και θυμίαμα για μαροκινές συνταγές σε ένα μικρομάγαζο της Ευριπίδου
Για φαγητό πριν ή μετά το θέατρο, σε μια από τις πιο ζωντανές στοές της Αθήνας.
Εξαίρετα για πίτες στο φούρνο και τηγανητά τυλιχτάρια, τα τουρκικής καταγωγής φύλλα παρασκευάζονται και από ένα εργαστήριο στη Ροδόπη.