Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Μια προσεγμένη νεοταβέρνα που «ποντάρει» σε απλά, καθημερινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας.
Με άρωμα πολίτικο...
Μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεϊνες.
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αικατερίνης Αναπλιώτου.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.