Ωριμοι οίνοι δίπλα σε ξεχωριστές λιχουδιές, που θα ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα.
Το έδαφος είναι στοιχείο πρωταρχικής σημασίας για την ύπαρξη του αμπελιού και, κατ’ επέκταση, για τη δημιουργία του κρασιού. Οχι μόνο συγκρατεί και στηρίζει το αμπέλι, αλλά παράλληλα φροντίζει τόσο τη «θρέψη», όσο και τη θερμοκρασία του.
Το μυστικό είναι στο αρωματισμένο από τα φρέσκα μυρωδικά λάδι.
Ένα πλήρες και γρήγορο γεύμα, πλούσιο σε άρωμα και γεύση, με απλά υλικά που έχουμε όλοι στο ψυγείο.
Αυτό το διαφορετικό πανάρισμα θα απογειώσει το κοτοφιλέτο μας!