Και άλλα τρία πιάτα που δοκιμάσαμε και μας θύμισαν πόσο ιδιαίτερος μάγειρας είναι.
Καθεμία από τις συνταγές του δοκιμάζεται έξι φορές στην επιχείρηση και δύο φορές εκτός! «Και αν γράφω 400 συνταγές το χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο μου κοστίζουν», λέει ο ίδιος.
Στο «Αγάνι», ο Στάθης Κουτέρης σερβίρει πεντανόστιμα πιάτα με καλές πρώτες ύλες και φαντασία.
Η κ. Ιουλιανή Πολυκρέτη μάς κέρασε στη Νάξο αυτό το ιδιαίτερο γλυκό. Ιδού η συνταγή για να το φτιάξουμε στο σπίτι.
Περίσσεψαν μπάμιες λαδερές; Ιδού μια πεντανόστιμη συνταγή για να τις αξιοποιήσουμε.
Ξεχωρίσαμε τρία πιάτα από το ανοιξιάτικο μενού του Γκίκα Ξενάκη και σας τα παρουσιάζουμε.