Πικάντικο το πέστο της ρόκας θα δώσει ένταση στο απλό ψητό κοτόπουλο.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Λαχταριστές, εύκολες συνταγές, πολύτιμα μυστικά και χρήσιμες συμβουλές για να τις πετύχουμε. Ακόμη, διευθύνσεις για να προμηθευτούμε έτοιμα φύλλα ή πίτες.
To κατσικίσιο τυρί Carrefour, από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, είναι πικάντικο, ελαφρώς αλμυρό και με σκληρή υφή. Ιδανικό ως μεζές, για να συνοδεύσουμε το ούζο ή το κρασί μας αλλά και για να αναβαθμίσουμε οποιοδήποτε μαγείρεμα μας με την ιδιαίτερη...