
Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο.
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Μια ανατολίτικη πινελιά δίνουν στο κλασικό -όρυζο οι μαγείρισσες της Καλλίστης και το απογειώνουν.
Το συνοδευτικό που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα κύρια.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.
Μαγειρευτά, πίτες, κεφτεδάκια, μπακαλιάρος σκορδαλιά και άλλοι μεζέδες σε μια ταβέρνα με ιστορία ενός αιώνα.
Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.