
Ιδανικό κέρασμα για τα παιδικά πάρτι, αλλά και μια ωραία ιδέα για αυτοσχέδια μπομπονιέρα.
Ούτε γλυκές ούτε ιδιαίτερα καυτερές γίνονται αυτές οι μπριζόλες. Η εξωτική μαρινάδα τούς χαρίζει γλυκοπικάντικες νότες, που «δένουν» υπέροχα με το γλυκό άρωμα του βασιλικού.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Πέντε λόγοι για τους οποίους αγοράζουμε κρασί και πώς αυτή η διαδικασία θα είναι χαρά και όχι πονοκέφαλος.
Αν και στην Ελλάδα φαίνεται πως δείχνουμε σταθερή προτίμηση στο χοιρινό, εντούτοις μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα και αφράτα σουβλάκια και με άλλα κρεατικά, όπως το μοσχάρι, το αρνάκι, το κοτόπουλο, ακόμη και η προβατίνα ή το ζυγούρι. Αρκεί να...
Μέρος της γαστρονομικής κουλτούρας των Μαροκινών, προσφέρεται σε καλέσματα και πριν από την έναρξη των γευμάτων.
Ένα μαλακό μπισκότο με σοκολάτα είναι το τέλειο κέρασμα για τον καφέ αλλά και για τα πιτσιρίκια.