
Καμιά φορά, για να φτιάξω λαχανοσαλάτα κάνω το εξής κόλπο που μου έδειξε φίλος σεφ: Από την προηγουμένη ψιλοκόβω το λάχανο (λευκό ή λευκό και κόκκινο μισό-μισό), το βάζω σε ένα μεγάλο μπολ (το κόκκινο το βάζω σε άλλο μπολ για να μη ξεβάψει στο λευκό),...
Γλυκές λιχουδιές και εκλεκτά αποστάγματα για το τραπέζι των Χριστουγέννων.
Για να καθαρίσουμε τα πράσα, κόβουμε και πετάμε τη ρίζα με τα «μουστάκια» και τις σκληρές πράσινες απολήξεις τους. Χρησιμοποιούμε μόνο το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος τους. Επίσης, χαράσσουμε κατά μήκος τα πράσα, όχι βαθιά, ώστε να...
Ενα βιετναμέζικο fast-food που έχει γίνει στέκι για μοδάτους Βερολινέζους και τουρίστες σε μια από τις πιο ωραίες εμπορικές γειτονιές της πόλης.
Νόστιμοι μεζέδες και κρεατικά στη σχάρα σε μια ταβέρνα με 83 χρόνια ιστορία.