Γλιτώνουμε θερμίδες... Κερδίζουμε νοστιμιά!
Το αρωματικό υπόστρωμα στο οποίο τους βράζουμε, τα φρέσκα μυρωδικά στη γέμιση αλλά και το εκλεκτό ωμό αγουρέλαιο με το οποίο τους περιχύνουμε είναι τα μυστικά της αξεπέραστης γεύσης τους.
Λαχταριστό κοτόπουλο με λαχανικά εποχής και αυγολέμονο.
Αγκινάρες που μοιάζουν με βαρκούλες γεμιστές με μπεσαμέλ και κιμά.
Καλοκαιρινό πιάτο με όσπρια και αλμυρό ψαράκι.
O διαγωνισμός S. Pellegrino Young Chef αποτελεί κάθε χρόνο γεγονός καθώς αναδεικνύει τους σεφ που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Στους ημιτελικούς συμμετέχουν φέτος και τέσσερις Έλληνες που μιλούν στον Γαστρονόμο.