Kοτόπουλο στο φούρνο με αρωματική σάλτσα που θα ενθουσιάσει και τους πιο περίεργους.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Δροσερές γεύσεις και αρώματα για να σας κάνουν συντροφιά τα πρώτα φθινοπωρινά βράδια.
Προτάσεις από έξι δυναμικά οινοποιεία του νησιού.
Ψητό ψάρι για ένα διαφορετικό καθημερινό κάλεσμα στο σπίτι.
Δώδεκα χρόνια κλείνει σε λίγους μήνες ο Οινοχόος από το πρώτο τεύχος του 2004 και έχω πολλούς λόγους να είμαι περήφανη γι’ αυτό. Ένας από τους βασικότερους είναι οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωπου η «οινοχοϊκή» μου οικογένεια!