Η πιο δυνατή ομάδα ζαχαροπλαστών ετοιμάζει τα καλύτερα γλυκά για κάθε περίσταση.
Value for money ινδική κουζίνα στο Χαλάνδρι.
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής.
Μια κλασική αμερικάνικη τάρτα που μοιάζει με τη λέμον πάι, μόνο που αντί για λεμόνια γίνεται με λάιμ. Η επικάλυψη από μαρέγκα τής δίνει πιο γλυκιά γεύση και μετριάζει την οξύτητα από το εσπεριδοειδές.
Αρωματική, εύκολη και πολύ απλή, τη φτιάχνουμε οποιαδήποτε στιγμή και κάνει για όλες τις περιστάσεις. Αν θέλουμε, εμπλουτίζουμε τη γέμιση με καρύδια και σταφίδες.
Η παραδοσιακή νουγκατίνα μετατρέπεται σε ένα γρήγορο επιδόρπιο που μπορεί να συναρμολογηθεί και τελευταία στιγμή.
Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα). Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε...