Η πρώτη μέρα του διαγωνισμού ξεκίνησε χαλαρά. Οι 82 διαγωνιζόμενοι είχαν μόνο να συμπληρώσουν τις φόρμες εγγραφής και να παρακολουθήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο να φτιάχνει βήμα-βήμα το γλυκό του ημιτελικού: μια τούρτα σοκολάτα με πραλίνα. Την...
Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας σεζόν. Σπεύσατε...
Ενενήντα εννιά αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα πέρασαν στην επόμενη φάση του μεγάλου διαγωνισμού των «Γλυκών Ιστοριών». Μάθετε ποιοι είναι και τι τους περιμένει.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.
Και τι δεν φτιάχνουμε σε αυτό το τεύχος: από γλυκό καρπούζι, σταφύλι, φιρίκι και κεράσι μέχρι μαρμελάδα σύκο, βερίκοκο, ακόμη και ντομάτα!
Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.