Γράφουµε καθ’ υπόδειξιν των επιλογών της καρδιάς µας.
Συμμετέχει στο εφετινό γκουρμέ φεστιβάλ του ξενοδοχείου Sani. Ιδού τρία από τα πιάτα του μενού του που ξεχωρίσαμε.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Δύο φεστιβάλ γαστρονομικού περιεχομένου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τις επόμενες ημέρες.
Πριν από έξι χρόνια, η κυρία Ελένη Βασιλειάδου, από τη Ματσούκα του Πόντου, ίδρυσε μια βιοτεχνία στο Ρυάκι Κοζάνης, με στόχο να διασώσει και να διαδώσει τις παραδοσιακές συνταγές που κληρονόμησε από τη γιαγιά της.