Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.
67 υπέροχες, δοκιμασμένες συνταγές από τον Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του περιοδικού. Με τι να ξεκινήσετε; Με τα γλυκά του αφιερώματος φυσικά: φράουλα με σοκολάτα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κωνσταντινούπολης, και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα γλυκά της Ανατολής.