Νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με μια υπέροχα μυρωδάτη σάλτσα.
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Υλικά (για 4 άτομα): 2 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό από το υπόλοιπο βραστό ή ψητό κοτόπουλο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 ξερά κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, χοντροκομμένα, 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 4 αυγά, χτυπημένα 1/2 φλιτζ. τσαγιού...
Μελιτζάνες και ντομάτα! Τί άλλο μπορεί να ζητήσει μια μακαρονάδα;
Το καλύτερο συνοδευτικό για τους ντοματοκεφτέδες είναι η φάβα... Αν είναι και Σαντορινιά θα μεγαλουργήσετε!
Γνωριμία με έναν ιδιαίτερο αμπελώνα και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κρασιά του.
Δοκιμάσαμε τη multi-vintage σαμπάνια ΜC III σε εκδήλωση που έγινε στον Πύργο Πετρέζα από το FnL (Fοοd & Leisure) για το λανσάρισμα της και μιλήσαμε με το διάσημο σεφ του Πύργου της Moet & Chandon στην Καμπανία, Pascal Tingaud.