Στη «δύσκολη» Αχαρνών το Parapera φαίνεται να κερδίζει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει. Και έχει και ωραίο φαγητό.
Ένα μπιστρό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Το γνωστό μας γιουβέτσι μεταμορφώνεται.
Ενα ντελικατέσεν-στολίδι σε γειτονιά καλοφαγάδων με μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τυριών αλλά και «σπιτικών» μεζέδων.
Κρητικά -και όχι μόνο- προϊόντα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη που ανανεώνει συνεχώς την γκάμα του.
Για την 12η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ευγενίας Ροΐδου.
Το εθνικό μας τυρί σε μία από τις νοστιμότερες εκδοχές του από ένα οικογενειακό τυροκομείο στο Μαρκόπουλο.
Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως, ένα. Ο Λευτέρης Γεωργιάδης έκανε µια µεγάλη επένδυση, αλλά το αποτέλεσµα τον δικαίωσε.