Πολλές οι εκδοχές της παλιάς ρωσικής συνταγής, εμείς σας δίνουμε μία από αυτές που τα «σπάει». Στην υγεία του κόμη Στρόγγανοφ!
Ποια τυροκομικά θα νοστιμίσουν τα γεύματά μας, χωρίς να μας φορτώσουν λιπαρά;
Ποιο μέρος του χοιρινού είναι πιο άπαχο; Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε το κουνέλι; Πώς θα γίνει η μπολονέζ πιο ελαφριά;
Παχιά ή άπαχα ψάρια; Τι συμβαίνει με τα θαλασσινά; Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το ψαροσυνταγολόγιό μας;
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να ελαφρύνουμε τα φαγητά μας χωρίς να στερηθούμε νοστιμιά.
Η μεσογειακή διατροφή είναι υγιεινή, αλλά εν μέσω οικονομικής κρίσης πολλοί φτωχοί της Μεσογείου δεν την προτιμούν πλέον λόγω κόστους.
Αν ένα μήλο τη μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, η κατανάλωση επτά μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά αυξάνει την ψυχική υγεία και το αίσθημα ευτυχίας των ανθρώπων, σύμφωνα με μια νέα βρετανική μελέτη.