Ο 53χρονος Λι Τζιν Σου και οι άλλοι μαθητές παρατηρούν την προετοιμασία χταποδιού σε μάθημα μαγειρικής για άνδρες στη Σεούλ.
Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου είναι προ των πυλών κι έτσι ο Γαστρονόμος ετοίμασε ένα αφιέρωμα για το οικογενειακό τραπέζι της ημέρας. Κατσικάκι στο τηγάνι, κοτοπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια, κέφτεδες αλλά και μοσχαράκι...
Κάποιες από τις καλύτερες καλοκαιρινές μας αναμνήσεις συνδέονται συχνά με ένα κυριακάτικο μπάρμπεκιου. Ο Γαστρονόμος συγκέντρωσε για τους λάτρεις του είδους τις πιο πρωτότυπες συνταγές καθώς και συμβουλές για το ψήσιμο των κρεάτων και τις...
Το μείγμα μπαχαρικών κάνει το κρέας ασυναγώνιστο!