Πράσινη σαλάτα εποχής με μπόλικο δυόσμο για περισσότερο άρωμα.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Φανταστική σαλάτα με αμπελοφάσουλα και τυράκι, έξτρα τραγανό.
Απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα με νότες δροσιάς.
Πανεύκολο γιαουρτοσοκολατένιο γλυκό. Το μόνο δύσκολο είναι η αναμονή μέχρι να το απολαύσετε!
Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.
Πολύχρωμο πιάτο με ζουμερές μπουκιές κοτόπουλου και λαχανικών.
Πίτσα με λαχανικά του θέρους και φέτα σκέτη απόλαυση.