Εχουν σημειώσει ποιοτικά άλματα και δίνουν άλλο άρωμα στο τραπέζι.
Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Στο χωριό Αδάμ, σε μια πλαγιά της οροσειράς Χορτιάτη - Χολομώντα, ο Δημήτρης Μαστοργιάννης και ο Νίκος Αστεριάδης έκαναν τη «μεγάλη τρέλα», όπως λένε.
Μια πρωτότυπη σαλάτα που συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά.
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.