
Η συμμετοχή της Πηγής Τσάτσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η ονομαστή ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας δικαιολογεί την καλή της φήμη στις τάξεις των καλοφαγάδων.
Ένα πρωτότυπο σαλατοφαγητό που θέλει μόνο λίγο ψωμί για να γίνει και χορταστικό...
Νόστιμο και απολαυστικό και για όλες τις ώρες...
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Για να απομακρύνω τα άλατα απ’ το βραστήρα, κάνω το εξής: γεμίζω το βραστήρα με λευκό ξίδι και νερό σε ίσες ποσότητες. Αφήνω το μείγμα να «σταθεί» για μερικές ώρες ή καλύτερα ολόκληρο το βράδυ. Ύστερα, ξεβγάζω καλά και γεμίζω εκ νέου με...
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.