Μια καλή εκδοχή κινέζικης ταβέρνας στον Πειραιά, με όλο το αναγκαίο διακοσμητικό κιτς και υπέροχα ντάμπλινγκς.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.
Γρήγορο και οικονομικό φαγητό, τρώγεται απαραιτήτως με καλή παρέα!
Ο μάστορας ψήνει αριστοτεχνικά τα πιο φρέσκα ψάρια του Πειραιά, απελευθερώνοντας την πεμπτουσία της θάλασσας στον ουρανίσκο.
Ένα γραφικό στέκι για τσίπουρο και μεζέ στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Ψαροφαγία υψηλού επιπέδου και κόστους στην... παράταιρη λεωφόρο Συγγρού.
Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.