Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρέ, σε λεπτές φέτες και σε ροδέλες.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς καβουρδίζουμε σωστά ξηρούς καρπούς.
Ο χυμός του ροδιού έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, λένε οι ειδικοί. Είναι επίσης νόστιμος πολύ και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με πόλλους τρόπους στη μαγειρική. Ξέρετε όμως πώς παίρνουμε χυμό από ρόδια; Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μας...
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς μαθαίνει να φτιάχνουμε κρουτόν στο τηγάνι
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς βγάζουμε τα σπόρια από το ρόδι χωρίς να θυσιάσουμε ούτε ένα, μια οδηγία που θα μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη αν θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε στις σαλάτες και στα γλυκά των γιορτινών τραπεζωμάτων.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς καθαρίζουμε κάστανα με δύο τρόπους: αλλιώς αν θέλουμε να τα διατηρήσουμε ολόκληρα και αλλιώς αν τα χρησιμοποιήσουμε κομματιασμένα.
Ανεβάσαμε το πρώτο μας βίντεο. «Μπείτε» μέσα να το δείτε. Ακολουθούν κι άλλα.