Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Ενα ντελικατέσεν-στολίδι σε γειτονιά καλοφαγάδων με μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τυριών αλλά και «σπιτικών» μεζέδων.
Μια αγκαλιά προϊόντα από το όμορφο νησί αλλά και όλη τη χώρα στο παντοπωλείο της Αντωνίας Περτέση στη Χώρα.
Ένα στέκι για φρέσκα ζυμαρικά και απλό, ιταλικό φαγητό.
Κρητικά -και όχι μόνο- προϊόντα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη που ανανεώνει συνεχώς την γκάμα του.
Εκλεπτυσμένη κρεοφαγία σε ένα μοντέρνο steak house στην Αγία Παρασκευή.
Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως, ένα. Ο Λευτέρης Γεωργιάδης έκανε µια µεγάλη επένδυση, αλλά το αποτέλεσµα τον δικαίωσε.