Δημοφιλής σαλάτα της Τοσκάνης, που παραδοσιακά φτιάχνεται με ψωμί που έχει ψηθεί σε ξυλόφουρνο.
Ο Γαστρονόμος αναβαθμίζει την έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό και παρμεζάνα. Σήμερα το φαγητό μας είναι έτοιμο σε 10΄.
Αυτή την Κυριακή ο ανανεωμένος Γαστρονόμος υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα κεμπάπ.
Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο φιλέτο κοτόπουλου στο τηγάνι και άλλα πολλά λαχταριστά θέματα γιορτάζουμε τα έκτα μας γενέθλια.
Η σαλάτα του Μαγιού έχει απ’ όλα κι είναι πολύχρωμη. Συνοδεύει δε υπέροχα όλα τα ψητά.
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι φρέσκα φύλλα μυρωδικών της αρεσκείας μας (μαϊντανό, μάραθο, ρόκα, βασιλικό, δυόσμο κ.λπ.), ρίχνοντας σταδιακά όσο ελαιόλαδο χρειάζεται ώστε να μπορούν να γυρίζουν τα μαχαίρια και να πολτοποιηθούν τα...