Από τα πολλά καλά του μήνα επικεντρωνόμαστε στα γλυκά κοκκινογούλια και τα τρυφερά φρέσκα σκόρδα.
Ο ρηξικέλευθος παραγωγός έδωσε νέα πνοή στην επί δεκαετίες παραγνωρισμένη ποικιλία του αττικού αμπελώνα.
Το ακριβότερο γλυκό κρασι στον κόσμο. Παράγεται στην περίφημη περιοχή Saar της Γερμανίας και η τιμή του μπορεί να φτάσει και τις 20.000 €.
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Είναι μία από τις πρώτες οινοπαραγωγούς περιοχές του κόσμου και το ηλικίας 3.500 ετών πατητήρι που ανακαλύφθηκε στο Βαθύπετρο Ηρακλείου δεν αφήνει καμία αμφιβολία!
Είναι κατακόκκινες, είναι μυρωδάτες και είναι η εποχή τους!