Μπορούμε να φτιάξουμε τη μισή ποσότητα, αν σερβίρουμε και άλλους μεζέδες, ή την κανονική δόση, αν δεν έχουμε προγραμματίσει να φτιάξουμε και άλλα εδέσματα.
Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες.
Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...