To Cape Sounio της Grecotel μας προσκάλεσε σε μια βραδιά γευσιγνωσίας, απ' όπου φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Χαμόγελο, ευγένεια και καλή πρώτη ύλη είναι η ελληνική «συνταγή» που σερβίρει με επιτυχία το «Olive oil & Oregano».
Καθεμία από τις συνταγές του δοκιμάζεται έξι φορές στην επιχείρηση και δύο φορές εκτός! «Και αν γράφω 400 συνταγές το χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο μου κοστίζουν», λέει ο ίδιος.
Τι πιο φυσικό για τους ξένους επισκέπτες από το να θέλουν να γευτούν στο ποτήρι και στο πιάτο τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα του νησιού.
Μεταξύ άλλων, προωθείται η απόσυρση από την αγορά προϊόντος με κοινοτική χρηματοδότηση, η ένταξη των προϊόντων στο συσσίτιο στρατιωτικών και νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.