Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Οι διεθνείς διαγωνισμοί οίνου έδωσαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η βαθμολογία που δόθηκε στα σαντορινιά κρασιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς κυμάνθηκε από 91 έως και 95.
Μεζές απ’ τους λίγους για μπιροποσίες με την παρέα...
Το μυστικό για αυτό το θεσπέσιο πιάτο είναι το ήπιο, ευγενικό ψήσιμο μόνο σε κρασί. Το νερό απαγορεύεται.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές.