Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Από τα Μεσόγεια στο κέντρο της Αθήνας, εκλεκτά τυροκομικά παραγωγής τους και μια γωνιά για καφέ, πρωινό και μεσημεριανό.
Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.
Από το Μιλάνο και το Παλέρμο με αγάπη.
Το αγαπημένο μας ούζο αλλάζει εμφάνιση και αποκαλύπτεται στο ελληνικό αγοραστικό κοινό!
Το πιο σύγχρονο σηροτροφείο στα Βαλκάνια. Η θερμοκρασία στο εκτροφείο του Νίκου Δενήκουρου στα Ρύζια είναι σταθερή στους 25-26 βαθμούς Κελσίου και η υγρασία στο 75%.
Το «καμπεθον» στον Κεραμεικό. Στα Ισπανικά σημαίνει... ξεροκέφαλος.