Το παλιομοδίτικο, αλλά πάντα δροσερό και επίκαιρο, σφηνάκι καρπούζι γίνεται γρανίτα.
Εμείς τις γεμίζουμε με το ιμάμ που περίσσεψε και τυριά. Εσείς, πράξτε καταπώς σάς λέει η φαντασία σας.
Φτιάχνουμε μια γρήγορη, ωμή, ιδιότυπη σάλτσα, προσθέτουμε ντοματίνια και ανακατεύουμε το όλον με ζυμαρικά. Μμμμούρλια...
Ένας πρωτότυπος ντάκος που μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες ως ελαφρύ γεύμα.
Λες να σταματήσουμε το μαγείρεμα και να αρχίσουμε το... κουσκούς;