Μια τάρτα γιαουρτένια, αλλιώτικη από τις άλλες!
Πεντανόστιμη και με σταθερή ποιότητα στη γεύση, η ντομάτα της εταρείας Κύκνος καλλιεργείται εδώ και 10 χρόνια με τη μέθοδο της ολοκληρωμένης διαχείρισης.
«Εμπειρα» μπέργκερ και άλλες street food λιχουδιές σε ένα «καθιστό» εστιατόριο στη Ν. Ερυθραία.
Φοβερό καθημερινό φαγητάκι που σου γεμίζει την ψυχή!
Vegan, vegetarian και κρεατοφάγοι θα λατρέψετε αυτό το χορτοφαγικό παστίτσιο που μόνο ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου έχει! Την Κυριακή με την Καθημερινή.
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Ιδανικό για επίσημο κάλεσμα, θα εντυπωσιάσει με τη φινετσάτη νοστιμιά του. Κι εμείς δεν θα έχουμε κάνει πάνω από 30 λεπτά για να το φτιάξουμε.