Μερακλίδικη πίτα με γέμιση το... κλασικό πηλιορείτικο φαγητό!
Παραδοσιακό φαγητό που σερβίρουν στα Σιφνέικα πανηγύρια. Εμείς θα το φτιάξουμε για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου.
Ακόμη μία συνταγή από το επετειακό τεύχος Αυγούστου με τα καλύτερά μας.
«Τα καλαμαράκια, όπως και να τα μαγειρέψεις, θέλουν μπόλικο κρεμμύδι. Είναι το στοιχείο τους το κρεμμύδι, πώς να σου πω...»
Η ωμή ντομάτα αναδεικνύει υπέροχα τη γεύση του ψαριού ενώ τού προσδίδει έξτρα γεύση και άρωμα.
Ένα εναλλακτικό μαγείρεμα για τις πολυαγαπημένες μας μπριζόλες, που γίνεται στο πι+φι!
Με λίγα υλικά φτιάχνουμε στο πι και φι μια λαχταριστή καλοκαιρινή ντοματόσουπα.