Συζητάμε με έναν από τους πιο επιτυχημένους Ελληνες food bloggers περί μαγειρικής... επιστήμης.
Εσύ έφτιαχνες σπιτικό ρολό μέχρι σήμερα; Να η ευκαιρία...
Τα εγκεφαλικά κύτταρα των ασθενών με Πάρκινσον εξαντλούνται από υπεδραστηριοποίηση σε σημείο που πεθαίνουν πρόωρα, όπως μια μηχανή αυτοκινήτου που «καίει λάδια» και «σκάει» από υπερθέρμανση.
Γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου, σκέτη αποκάλυψη!
Μέσα σε λίγα χρόνια, άνοιξε έξι εστιατόρια στην Κίνα και απέσπασε αρκετά αστέρια Michelin. Ο 66χρονος σεφ Yau-Tim Lai μάς διηγείται τη διαδρομή του και μας μυεί στα μυστικά της κινέζικης κουζίνας - όχι οποιασδήποτε, αλλά της καντονέζικης.
Εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο η Μαργαρίτα και ο Κωστής κάνουν αυτό που πάντα ήθελαν: συγκεντρώνουν τα καλύτερα προϊόντα της χώρας μας, και μάλιστα χωρίς μεσάζοντες.