Στραπατσάδα με λευκή μελιτζάνα είναι η κοσκοσέλα, που απαντά σε διάφορα κυκλαδονήσια με παραλλαγές.
Μια πρωτότυπη ιδέα σερβιρίσματος για μια πολύ νόστιμη σαλάτα.
Μια χορταστική σαλάτα που είτε μπορεί να συνοδέψει το κύριο πιάτο μας ή να το αντικαταστήσει ως ένα ελαφρύ αλλά πλήρες γεύμα.
Για να στολίσουμε παγωτά, κέικ ακόμα και κρέμες μπορούμε να φτιάξουμε σοκολατένιους κόκκους καφέ. Σε ένα μπρίκι λιώνουμε 70 γρ. κουβερτούρα και βουτάμε μέσα περίπου 20 κόκκους. Τους αφαιρούμε έναν-έναν με ένα πιρούνι και τους αφήνουμε πάνω σε...
Το απολαμβάνουμε πλάι σε ένα μοσχοφίλερο, μαζί με μια σαλάτα και λίγο ψωμί.
Πριν αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά φρούτα, ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα υπέροχο σουφλέ.
Η σημασία των σωστών θερμοκρασιών σερβιρίσματος στην ανάδειξη ενός οίνου και πώς τις επιτυγχάνουμε.
Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτές πρώτες ύλες και την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου.