Όλη η Ελλάδα στις Σεϋχέλλες! Προϊόντα από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα χρησιμοποιεί στην κουζίνα του το μοντέρνο μεζεδοπωλείο-ταβέρνα, που εδώ και 2 χρόνια περίπου έχει γίνει στέκι στον Κεραμεικό.
Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».
Μια τάρτα γιαουρτένια, αλλιώτικη από τις άλλες!
Μαγειρευτά το μεσημέρι, ψητά το βράδυ και πάντα αυθεντικά κρητικά πιάτα με πρώτες ύλες φερμένες από το μεγάλο νησί.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «Μήνας ισπανικής γαστρονομίας» στην Αθήνα. Η πρεσβεία της Ισπανίας διοργάνωσε σεμινάριο για tapas, δείπνα, παρουσιάσεις προϊόντων και προωθητικές ενέργειες.
Στις ΗΠΑ δεν ισχύει νομοθεσία περί ΠΟΠ και ΠΓΕ, με συνέπεια να παράγονται στη χώρα τυριά τα οποία ονομάζονται «φέτα», ακόμη και αν η πρώτη ύλη είναι το αγελαδινό γάλα.