Σας δίνουμε μερικές βασικές οδηγίες που μας έδωσαν οι γιαγιάδες μας και περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες.
Ελληνικά, εποχικά, ευφάνταστα και νόστιμα. Σ’ ένα στενό στου Μακρυγιάννη.
Έχεις σέσκουλα; Φτιάξε ομελέτα!
Κόψε σαλάτα και ψωμί, άνοιξε και μια μπίρα και έτοιμο το τραπέζι.
Λαδερά, θαλασσινά, όσπρια και ό,τι άλλο τραβάει η σαρακοστιανή μας όρεξη, για να μη μας λείψει τίποτα! Ξεκινάμε νηστεία;
Η σούπα «τουρλού» των Ιταλών σε μια εύκολη εκδοχή, χωρίς φασόλια.
Αποκριάτικο φαγοπότι με δεκάδες κρεομεζέδες, νοστιμιές καθαροδευτεριάτικες και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.