
Τρίβουμε άφθονο μαύρο πιπέρι και απολαμβάνουμε....
Μια δροσερή σούπα που σερβίρεται θαυμάσια ως συνοδευτικό ντιπ για τηγανητά ψαράκια.
Ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό ψητού κρέατος ή ψαριού...
Απολαμβάνουμε το φαγητό με τυρί φέτα και λίγο ψωμί ή παξιμάδι.
Αν δεν έχετε ή δεν βρείτε φρέσκο βασιλικό, βάλτε άνηθο. Διαφορετικό αλλά εξίσου νόστιμο το αποτέλεσμα...
Αρωματικό και πεντανόστιμο το πιλάφι που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.
Ελληνικό μενού με ολίγες γαλλικές και ιταλικές επιρροές σε ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Για τη 14η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αλεξάνδρας Παππά.