Συμβουλές και οδηγίες για να διαλέξουμε το καλύτερο και να το συντηρήσουμε αναλλοίωτο όλο το χρόνο.
Στα μόλις 8 υπνοδωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του φιλόξενου Hotel du Marc χτυπάει η καρδιά της διάσημης γαλλικής σαμπάνιας.
Απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που θέλουν να απολαύσουν τον χαρακτήρα και το άρωμα της αγαπημένης τους Εκλεκτής Ποικιλίας, χωρίς όμως καφεΐνη.
Το δοκίμασα για πρώτη φορά στο διαγωνισμό κοκτέιλ της Pernod Ricard στην Αθήνα και μου έκλεψε την καρδιά! Παλαιωμένο τζίν! Η κλασσική συνταγή του γνωστού και αγαπητού λονδρέζικου Beefeater dry gin με άλλη οπτική. Χειροποίητη παραγωγή, μικρές ποσότητες,...
Μάθετε τους 20 νικητές του διαγωνισμού «Ξαναμαγειρέψτε την παράδοση» και τα μεγάλα έπαθλα που τους χαρίζει η Fissler.
Το έδαφος είναι στοιχείο πρωταρχικής σημασίας για την ύπαρξη του αμπελιού και, κατ’ επέκταση, για τη δημιουργία του κρασιού. Οχι μόνο συγκρατεί και στηρίζει το αμπέλι, αλλά παράλληλα φροντίζει τόσο τη «θρέψη», όσο και τη θερμοκρασία του.