Νόστιμη παραλλαγή για τα αγαπημένα φασολάκια με ρύζι και κόκκινες ζουμερές ντομάτες.
Καλοψημένο ψαράκι με πλούσια σάλτσα από φρέσκες ντομάτες, καρότο και αρωματικό βασιλικό.
Φανταστικό συνδυασμός γεύσεων που προκαλεί σε κάθε μπουκιά. Σημειώστε οτι είναι έτοιμο σε 25'!
Στο τέλος του μαγειρέματος η σάλτσα μελώνει και το κοτόπουλο γίνεται ο τέλειος καμβάς.
Στο σκίτσο: νόμισμα της αρχαίας Κυρήνης, που απεικονίζει βλαστό και σπόρο σίλφιου.
Νόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Περισσότερες συνταγές για ολόκληρη την οικογένεια θα βρείτε στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/09.
Ψήνοντας την πίτσα θα παρατηρήσετε και εσείς τα αρώματα που θα πλημμυρίσουν την κουζίνα σας.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.