Μια μοντέρνα ψαροταβέρνα, με γνήσιες θαλασσινές γεύσεις και προσεγμένους ψαρομεζέδες, σας προσκαλεί να ρίξετε «άγκυρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.
Πώς καθαρίζουμε τις γαρίδες και ποιο είναι το μυστικό για το σοτάρισμα; Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας μαθαίνει πως θα χειριζόμαστε το αγαπημένο θαλασσινό!
Παιχνιδιάρικες ελληνικές γεύσεις με φρέσκα ψάρια και ζουμερά κρεατικά σε ένα σύγχρονο εξοχικό κέντρο στους Παξούς.
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Ένα σούπερ πιάτο που θα εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς. Αν μάλιστα φτιάξετε και ένα ζωμό με τα κεφάλια από τις γαρίδες.
Ένα στεριανό στέκι για θαλασσινούς μεζέδες, φιλικό και εξυπηρετικό σέρβις και απλή πλην τίμια κουζίνα σε λογικές τιμές.