Τυπικά πελοποννησιακά υλικά (χοιρινό, πορτοκάλι, κυδώνια) παντρεύονται σε αυτή την εντυπωσιακή στην όψη και τη γεύση συνταγή.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Μύρισε θάλασσα στη Νίκαια.
Μάθετε τα στάδια ακολουθεί ο καφές Nespresso μέχρι την κούπα σας!
Στο πλαίσιο του μήνα γαλλικής γαστρονομίας 4 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν δωρεάν σε καλά αθηναϊκά εστιατόρια.