Η ανταποκρίτριά μας στο φεστιβάλ γαστρονομίας της Χαλκιδικής δοκιμάζει και μας στέλνει τις εντυπώσεις της.
Μυρωδικά, τσάγια και μια αγκαλιά παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη.
Για να διατηρηθούν οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού για περισσότερο καιρό, πρέπει να τα βάλουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Η διαδικασία είναι η εξής: Πλένουμε τα βάζα και τα καπάκια τους με καυτό νερό και τα βάζουμε ανάποδα πάνω σε μια...
Μια μικρή ταβέρνα με μεγάλη φήμη στη συνοικία των Καμινίων στον Πειραιά.
Ενα καλόγουστο παντοπωλείο στην Κέρκυρα συγκεντρώνει σπάνιες τοπικές νοστιμιές και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, αποφεύγοντας έντεχνα την τουριστοπαγίδα του κουμ κουάτ.