Ο «βασιλιάς της Καραϊβικής» έχει πλέον κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Και όχι αδίκως. Το όνομά του, άλλωστε, προέρχεται από τη λέξη rumbullion, που σημαίνει «διασκέδαση»...
Το εξαιρετικό του παγωτό έχει γίνει σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την περιοχή, κατακτώντας κάθε χρόνο και μεγαλύτερο κοινό.
Υπάρχουν στη ζωή μας από πάντα, αλλά δεδομένες δεν τις θεωρούμε. Διότι καθεμία αποτελεί μια διαφορετική «νουγκατίνια» ερμηνεία.
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα το ολοκαίνουργιο τεύχος των γλυκών ιστοριών! Θα το χάσετε;