Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...
Μία μικρή «συνοικιακή» ανακάλυψη στην Αλσούπολη, με νοστιμιές κυρίως θαλασσινές.
Ποιοτικές πρώτες ύλες, καλά ψησίματα και νόστιμα μαγειρέματα στο ψαροεστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Μανώλη Παπαδάκη.
Γενναιόδωρες μερίδες... ιταλικής κουζίνας στη Γλυφάδα.
Το κρασί ρέει άφθονο εμποτίζοντας ένα μενού δημιουργικά «αλιευμένο» από τη Μεσόγειο.
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.