Μπορούμε να το απολαύσουμε σα σνακ ή και ως γεύμα.
Η πικάντικη σάλτσα μουστάρδας ταιριάζει απόλυτα με την γεύση του φρέσκου κολιού.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Μπορείτε να συνοδέψετε το «εξοχικό» κοτόπουλο με ένα δροσερό φρουτώδες και αρωματικό merlot.
Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γλυκό βύσσινο με οποιοδήποτε γλυκό του κουταλιού έχουμε και μας αρέσει.
Δροσερό γιαουρτογλυκό για τις απογευματινές μας λιγούρες.
Καθαρίζουμε στα γρήγορα λίγα αμπελοφάσουλα και μερικές ντομάτες και ετοιμάζουμε την πιο νόστιμη ομελέτα.