Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Εμμανουέλας Κόκκαλη.
Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα). Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε...
Ψαροφαγία υψηλού επιπέδου και κόστους στην... παράταιρη λεωφόρο Συγγρού.
Μια ταβέρνα-μαγέρικο, μαμαδίστικης αντίληψης, για νεανικό κοινό. Πολύ φιλικές τιμές.
Το πικάντικο γλάσο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο ταπεινό κοτόπουλο. Η συνταγή ενδείκνυται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους!