Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Ελαφρύ και χορταστικό φαγητό, ταιριάζει με βραστά χόρτα εποχής.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.
Ο μάστορας ψήνει αριστοτεχνικά τα πιο φρέσκα ψάρια του Πειραιά, απελευθερώνοντας την πεμπτουσία της θάλασσας στον ουρανίσκο.