Τον λόγο που η μεσογειακή διατροφή είναι «ό,τι καλύτερο» για τη διατήρηση της καλής υγείας υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες.
Ιαπωνική κουζίνα περιωπής με ολόφρεσκα ψάρια και μάστερ στο σούσι.
Συμμετέχει στο εφετινό γκουρμέ φεστιβάλ του ξενοδοχείου Sani. Ιδού τρία από τα πιάτα του μενού του που ξεχωρίσαμε.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Ζουμερές, με τα αρώματα των μπαχαρικών, του κρασιού, του αμπελόφυλλου, πεντανόστιμες. Άλλο πράγμα.
Επαναλειτουργεί η κλασικότερη των κλασικών τρατορία στη Φιλοθέη.
Μερακλίδικη ψαροφαγία έχει το σημερινό μενού!
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.