Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…
Στον Άλιμο θα βρείτε αυθεντικό ινδικό φαγητό για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων.
Βγήκαμε βόλτα στην αγορά και εξοπλιστήκαμε με χρήσιμα εργαλεία για το κόψιμο των φρούτων.
Γίνονται τέλειοι γεμιστοί, αλλά και περασμένοι στο κουρκούτι και τηγανητοί είναι θαυμάσιοι. Όμως, αν δεν χρησιμοποιήσουμε τους κολοκυθανθούς αμέσως, τους διατηρούμε για 2-3 ημέρες ως εξής: Χωρίς να τους πλύνουμε, αφαιρούμε την πορτοκαλόχρωμη...
Ένα όμορφο μπαρ-ρέστοραν με κήπο και άνετους καναπέδες προσφέρεται για χαλάρωση στο Μαρούσι.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Δυο όσπρια, χίλια δυο μαγειρέματα, για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις...